Imate pitanja? shop@decorline.rs
0 image/svg+xml
media

Šta su pleksiglas slike ?

Jan 08, 2023
0 Comments

Kvalitetne slike koje su direktno štampane na pleksiglas materijal i tim daju svakoj dekoraciji realističan efekat. Ove slike za zid daju povoljni i moderni način za dekoraciju i personalizaciju vašeg doma ili poslovnog prostora. Slike poput ovoga ne možete postići sa drugim tehnologijama i tehnikama. Kombinacija pleksiglasa i flatbed štampe može da vam dočara jake boje, prirodni sjaj materijala i pravi kontrast vaše prostorije i izabrane slike za zid.

Šta je pleksiglas ?

Pleksiglas akril je pun i prirodno providan materijal. Predstavlja jedini plastični materijal koji ima prirodnu UV zaštitu. Akrilno staklo je termoplastični transparentan materijal koji u odnosu na staklo karakterišriše mala težina, a velika otpornost na udarce, oštećenja i lom.

Šta je štampa na flatbed štampaču?

Štampanje na UV štampaču (flatbedu) nije nova tehnika na tržištu. Ali Decorline web tim će vam vrlo rado ponuditi neku sasvim drugu koncepciju i vid rada. Mi se trudimo da vaš dom bude pun boja, dekoracija i ljubavlju, a na vama je samo da se odlučite za nas.

Tokom štampe na materijalu postane dodatni sloj farbe. Taj sloj štampamo na pozadinu slike sa tim ga možemo sačuvati od ogrebotina i raznih hemikalija sa kojima čistimo stan. Sama stampa je mat ali sa štampom sa pozadine ostaje sjaj samog pleksiglas materijala.

NEKOLIKO INFORMACIJA O PLEKSIGLAS SLIKAMA:

1. SLIKE SU TANKE I LAKE- zahvaljujući težini slike bilo koju dimenziju možete postaviti i ako ste sami

2. SLIKE SU DOSTUPNE U VIŠE FORMATA

3. MOGUĆNOST ZA PERSONALIZACIJU

4. LAKO SE ČISTI I ODRŽAVA- mi vam preporučujemo da slike brišete vlažnom krpom i samo sa prednje strane.



Related Products