DECORLINE web želi da vam pomogne u savremenoj dekoraciji Vašeg prostora uz pomoć specijalne folije renomiranog nemačkog proizvođača Oracal serija 638  pod nazivom Wall art namenjena za izradu zidnih dekoracija. Sa Decorline dekor nalepnicama možete i vi da napravite tzv. zidne tetovaže na gotovo svim površinama.

Slike na platnu su savršen način da Vašim prostorijama date poseban izgled, drugačiji, moderniji. Canvas je slikarsko platno pogodno za digitalnu štampu, na kom su boje postojane i dugotrajne. Tokom izrade naših slika na platnu, koristimo sve vrhunskog kvaliteta, od platna pa do zakačke za sliku. Neka Vaši zidovi ožive uz posebnu notu naše ponude slika na platnu.

Našu ponudu smo pokušali da sastavimo tako da svako nađe odgovarajući motiv. Ukoliko ipak ne uspete u tome kontaktirajte nas i mi ćemo Vam u skladu sa našim mogućnostima izaći u susret i napraviti za Vas specijalni zidni stiker koji će odgovarati Vašoj želji i prostoru.

Grupa hobi linija sadrži natur proizvode koji su namenjeni za dalju dekoraciju u skladu sa Vašim željama i potrebama. DECORLINE web Vam nudi proizvode od kartona, drveta koji čekaju vredne ruke da ih dekorišu. U ponudi imamo i proizvode uz pomoć kojih kvalitetno možete dekorisati predmete iz naše hobi linije i to nemačkog proizvođača Rayher i mađarskog proizvođača Pentacolor.

Nadamo se da ćemo sa našim nalepnicama, slikama na platnu i hobi linijom uspeti da osvežimo, obojimo vaš prostor.

Uskoro i preko interneta kartonska ambalaža za pakovanje Vaših proizvoda kao i za njihovo slanje putem pošte.

Srdačno očekujemo svakog posetioca našeg sajta.
Uspešno pretraživanje!