Uslovi korišćenja

Naš vebsajt je zamišljen kao servis za naše klijente. Registrovanjem na vebsajt www.formline.rs postajete klijent i pristajete na postavljene uslove prodaje.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Uslove i da povremeno proveravate da li je došlo do izmena.

U slučaju da se ne slažete sa ovim uslovima, ne bi trebali da koristite usluge ili da kupujete robu putem našeg vebsajta.

Ukoliko imate manje od 18 godina, možete koristiti usluge našeg vebsajta samo uz prisustvo roditelja ili staratelja.

1. Prihvatanje uslova

Prihvatate date uslove naznačene u našem Ugovoru o uslovima korišćenja i prodaje (u daljem tekstu Ugovor) putem vebsajta www.formline.rs

Ovaj Ugovor je potpun i jedini ugovor između Vas i nas i predstavlja osnovu svih daljih ugovora, predstavljanja, garancija u odnosu na vebsajt, sadržaj i usluge koje vebsajt obezbeđuje.

Ovom Ugovoru vremenom možemo dodavati i nove uslove, u bilo koje vreme, bez da Vas prethodno o tome obavestimo. Poslednja verzija Ugovora će biti postavljena na vebsajtu, gde ga možete u svako vreme pročitati.

2. Autorsko pravo

Sadržaj, organizacija, dizajn, prevodi, digitalna konverzija i sve drugo što je vezano za ovaj vebsajt isključivo su vlasništvo ZR Formline i u tom smislu, svako kopiranje i redistribucija podataka sa našeg vebsajta je zabranjena.

Korišćenjem usluga našeg vebsajta Vi ne stičete pravo nad bilo kojim sadržajem, dokumentom ili materijalom koji vidite na vebsajtu.

3. Upotreba podataka sa vebsajta i ograničenja

Naš vebsajt je zamišljen kao servis za naše klijente. Gosti (neregistrovani posetioci) će biti u mogućnosti da pregledaju sadržaj vebsajta, cene, da nas kontaktiraju i postavljaju pitanja i da naručuju proizvode i koristi druge usluge sajta kao i registrovani korisnik (klijent) koji će moći i da menja svoje podatke.

Svi podaci sa našeg vebsajta služe isključivo za Vašu ličnu upootrebu kao klijenta. Ni jedan deo ili sadržaj, ne sme biti upotrebljen u izradi drugih publikacija ili prezentacija u elektronskom, štampanom ili bilo kojem drugom obliku.


4. Registrovanje

Registrovanjem na naš vebsajt, postajete naš klijent. Istovremeno garantujete da su podaci koje ste dali istiniti i da ste saglasni sa Uslovima korišćenja.

Molimo Vas da obratite pažnju na činjenicu da ZR Formline  može ukinuti Vaše članstvo kao klijenta firme, a time i sve mogućnosti koje Vam vebsajt pruža, u slučajevima ako su uslovi Ugovora prekršeni ili na drugi način zloupotrebljeni.

U slučaju da ponovo pokušate da se registrujete, ZR Formline, zadržava pravo da odbije Vaš zahtev.

5. Jedinstvena upotreba

Kada se registrujete, Vaše pravo pristupa podacima vebsajta i Vašim podacima je Vaše isključivo pravo. Svoje podatke za prijavu morate čuvati i samo Vi koristiti. Niko nema pravo da se prijavljuje u Vaše ime, da pristupa Vašim podacima i koristi Vaš nalog za naručivanje proizvoda.

U tom smislu Vaše pravo da koristite usluge našeg vebsajta ne možete prenositi na drugo lice. Preporučujemo da drugo lice otvori svoj nalog.

6. Uredjivanje, brisanje i promene

Naše je isključivo diskreciono pravo da promenimo ili izbrišemo bilo koji dokument, informaciju ili bilo koji drugi sadržaj našeg vebsajta, uključujući i ovaj dokument, bez prethodnog obaveštenja korisnika vebsajta.

7. Obeštećenje

Ovim potvrdjujete da ćete vebsajt koristiti za svoje potrebe, štititi njegov sadržaj, naše partnere, službenike i saradnike (u daljem tekstu Saradnike) kako nas ne bi izložili mogućim gubicima, zahtevima ili troškovima, uključujući i prihvatanje obeštećenja u vidu razumne naknade za advokate, u odnosu na stepen zloupotrebe ovog Ugovora ili samog vebsajta.

8. Izjava

U IZRADI VEBSAJTA, NJEGOVOM ODRŽAVANJU I AŽURIRANJU, VRŠIMO NAPORE DA INFORMACIJE BUDU ŠTO TAČNIJE. INFORMACIJE KOJE SE POJAVLJUJU NA NAŠEM VEBSAJTU SU TAKVE KAKO SU NAPISANE, PA IPAK IMAJTE U VIDU DA ZBOG VELIKOG PROTOKA ROBE I NEMOGUĆNOSTI NADOPUNJAVANJA STRANICE U REALNOM VREMENU, POSTOJI MOGUĆNOST DA JE TRAŽENI ARTIKAL VEĆ PRODAT I DA GA TRENUTNO NEMAMO U DOVOLJNIM KOLIČINAMA IAKO SE POJAVLJUJE NA VEBSAJTU.

ZBOG MOGUĆIH GREŠAKA U PROGRAMU, ILI PRILIKOM UNOSA, INFORMACIJE I USLUGE MOGU SADRŽATI GREŠKE, PROBLEME ILI DRUGE VRSTE OGRANIČENJA. OVIM SE OGRADJUJEMO OD MOGUĆIH NENAMERNIH GREŠAKA KOJE MOGU DOVESTI DO GUBITKA PROFITA. PRIHVATANJE OVIH USLOVA JE OSNOVA UGOVORA U KORIŠĆENJU NAŠEG VEBSAJTA, I ONO JE NEOPHODNO I NE MOŽE SE OSTVARITI BEZ OBOSTRANE SAGLASNOSTI.

9. Ograničenja

Takodje ne prihvatamo odgovornost za moguće štete koje nastanu zbog dejstva virusa koji se mogu preneti elektronskim putem, a zbog korišćenja internet konekcija.

NEĆEMO BITI ODGOVORNI ZBOG BILO KOJE SLUČAJNE ŠTETE KOJA MOŽE NASTATI UPOTREBOM NAŠEG VEBSAJTA.

Naša maksimalna odgovornost može biti jednaka ceni kupljenih proizvoda, usluge ili informacije.

10. Usluge trećih lica

Naš vebsajt je servis koji služi za naš direktni kontakt sa Vama, našim klijentima. Ne odobravamo da se preko našeg vebsajta vrši prenos ili kupovina robe od drugih lica. U tom smislu, ne odgovaramo za probleme koji u takvim transakcijama nastanu.

11. Privatnost podataka

Našu politiku zaštite politike privatnosti podataka, možete pogledati ovde (Politika privatnosti) i ista podleže promenama i ažuriranju s naše strane bilo kada bez prethodne najave.

12. Plaćanje

Decorline web je firma koja se bavi trgovinom na malo posredstvom pošte ili preko interneta i jedini je direktni distributer Formline kartonksih kutija i kao takva, bavi se prodajom Formline kartonskih kutija i ambalaža  pravnim i fizičkim licima.

Decorline web nudi mogućnost plaćanja:

1. Pouzećem – robu plaćate prilikom preuzimanja. Minimalni iznos za narudžbu ne postojiali ipak vodite računa o troškovima poštarine koje ćete platiti direktno kurirskoj službi. O tome možete pročitati OVDE.

2. Avansno – uplatom na račun Decorline web Subotica br. 160-408024-47 kod Banca Intesa

Avansno plaćanje nema ograničenja po vrednosti ili količini robe koju kupac može da preuzme.

Ako ste pravno lice, potrebno je da nas kontaktirate e-mailom (info@decorline.rs ), da bismo razmenili podatke o firmama ( ime, PIB, adresu, telefon, e-mail adresu, osobu za kontakt) i da biste dobili profakturu. Nakon uplate, prilikom preuzimanja robe, ili slanja iste kurirskom službom, klijent dobija odgovarajuću fakturu.

Svi novi klijenti plaćaju avansno. O dostavi pročitajte OVDE.

13. Linkovi

Naš vebsajt sadrži linkove na druge vebsajtove (vebsajtove naših dobavljača i saradnika). Za sadržaj njihovih vebsajtova, tačnost podataka koje prikazuju i njihovih uslova ne odgovaramo. Ukoliko se odlučite da koristite te linkove, to činite na sopstvenu odgovornost.

14. Prestavke

Sve Vaše sugestije, ideje, zapažanja ili bilo kakve druge vrste informacija koje nam šaljete putem Kontakt forme ili na e-mail adresu info@decorline.rs biće sa pažnjom pročitane i uvažene. Garantujemo Vam da će Vaše prestavke biti poverljive, osim ako ne predstavljaju obaveštenje koje želite da bude javno.

15. Politika reklamacije

Našu politiku reklamacija možete pogledati ovde (Dostava i reklamacije) i ista podleže promenama i ažuriranju s naše strane bilo kada bez prethodne najave.

16. Zakonske norme

OVIM PRISTAJETE DA JE U SLUČAJU SPORNIH PITANJA KOJA NASTANU IZ OVOG UGOVORA ILI DIREKTNO ILI INDIREKTNO KORIŠĆENJEM NAŠEG VEBSAJTA ZA NABAVKU PROIZVODA, ZA REŠAVANJE SPORA NADLEŽAN OPŠTINSKI SUD U SUBOTICI.

17. Provera e-mail adrese klijenta

Decorline web zadržava pravo da preko e-maila kontaktira klijenta kako bi se utvrdila tačnost informacija koje je klijent upisao prilikom registracije, a koje su neophodne za naš rad.