Politika privatnosti

Decorline web štiti i poštuje privatnost klijenata koji koriste naše usluge. Informacije koje Vas mogu pojedinačno identifikovati ne otkrivaju se trećim licima bez Vašeg izričitog pristanka.

1. Sakupljanje i upotreba informacija

Prilikom registracije kao klijent www.decorline.rs od Vas se traži da u formular unesete svoje podatke (firma koju predstavljate/ime i prezime, adresu, broj telefona, e-mail adresu) kao i još neke podatke, kako bi mogli da Vas kontaktiramo i pružimo što bolje usluge.

Ove informacije se koriste da bi mogle da se šalju Vaše narudžbe i da Vam se šalju novosti (ako se za to odlučite) i ne služe u druge svrhe.

Na našem vebsajtu ne čuvamo informacije o porudžbinama niti o novčanim transakcijama. Napominjemo ipak da transakcije putem interneta nisu 100% sigurne, tako da bilo koju informaciju da odlučite da date putem interneta dajete na sopstveni rizik.

2. Otkrivanje i deljenje informacija

Decorline web ne iznajmljuje, prodaje ili deli Vaše podatke sa drugim ljudima ili firmama.

Ali imajte na umu da će Decorline web dati odredjene lične informacije o Vama ako je to potrebno radi nesmetanog zakonskog procesa kao što su nalog za pretres, sudski poziv, naredba suda ili ako Decorline web veruje da je neophodno podeliti informacije da bi se istražile, sprečile ili preduzele akcije u vezi sa ilegalnim aktivnostima, prevarama na koje se sumnja ili ako je to iz nekog drugog razloga zakonski potrebno.

3. Bezbednost vebsajta

Zaposleni u Decorline web-u shvataju Vaše privatne podatke veoma ozbiljno.

Pristup Vašim podacima je ograničen na lica koja rukuju vebsajtom i obezbedjuju slanje Vaše narudžbe.

Molimo Vas da i Vi budete odgovorni, te da obezbedite zaštitu Vaših podataka za prijavu na naš vebsajt i da nikoga sa istom ne upoznajete. Po završetku rada, ako ste se prijavili, molimo Vas da se isto tako i odjavite, kako neko nepozvan ne bi mogao da u Vaše ime naručuje proizvode.

4. Ažuriranje podataka

U slučaju da želite da deaktivirate Vaš nalog, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila info@decorline.rs i da podnesete Vaš zahtev za deaktivaciju.

5. Pitanja i predlozi

Naš cilj je da Vam pomognemo da razvijete Vašu kreativnost obezbedivši Vam mesto na kome uvek možete da nadjete proizvode za uređenje enterijera kao sve za vaš hobi. Nudimo Vam najraznovrsniji proizvode za uređenje enterijera kao kreativni materijal i pribor po pristupačnim cenama.

Pošto nam je internet prodaja novitet, a u želji da Vam pružimo što bolju uslugu i unapredimo naš vebsajt Vaša pitanja i predlozi su dobrodošli. Iste nam možete proslediti putem e-maila: info@decorline.rs